Zásady ochrany osobních údajů Ahinsa Shoes

1. KOMU A JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE POSKYTUJETE?

Nákupem  v internetovém obchodě Ahinsa Shoes (http://www.ahinsashoes.cz) poskytujete některé z  následujících osobních údajů jeho provozovateli, kterým je společnost WALK FREE S.R.O, Vnější 896/17, 141 00, Praha - Michle (dále jen správce).

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • doručovací a fakturační  adresu
  • IČO a DIČ

Stejné údaje poskytujete i v případě registrace v internetovém obchodě. Z hlediska zpracování osobních údajů jsou případy nákupu s registrací nebo bez ní obdobné.

2. PROČ OSOBNÍ ÚDAJE POSKYTUJETE?

Jméno, příjmení, název společnosti, doručovací adresu a telefonní číslo využívá  správce výhradně za účelem doručení objednaného zboží. Fakturační adresu, název společnosti, IČ a DIČ pak za účelem vystavení daňového dokladu k dokončenému nákupu. E-mail je využíván pro účely  vytvoření uživatelského účtu při registraci a pro identifikaci uživatele při přihlašování na účet (emailová adresa slouží jako uživatelské jméno).

3. NA JAK DLOUHO OSOBNÍ ÚDAJE POSKYTUJETE?

Správce uchovává výše uvedené osobní údaje po dobu 10 let. Poté budou vymazány.

4. KDO MÁ K OSOBNÍM ÚDAJŮM PŘÍSTUP?

Zpracování osobních údajů je prováděno zaměstnanci správce a dodavateli softwarových a hostingových služeb (správce e-shopu a hostingový partner), kteří jsou ve smluvním vztahu se správcem ve smyslu §6 zákona o ochraně osobních údajů, a jsou vázáni mlčenlivostí. Stejný smluvní typ vztahu bude mezi správcem také s možnými budoucími dodavateli softwaru a aplikací, kterých se zpracování osobních údajů může týkat.

5. JAKÉ MÁTE MOŽNOSTI A PRÁVA TÝKAJÍCÍ SE POSKYTNUTÝCH OSOBNÍCH ÚDAJÚ?

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vyžádat si informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • údaje si pomocí uživatelského rozhraní aktualizovat nebo smazat,
  • vyžádat si smazání nebo akutalizaci těchto osobních údajů zasláním emailu,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6. JAK NAKLÁDÁME SE SOUBORY COOKIES?

Na e-shopu ahinsashoes.cz zaznamenáváme IP adresy uživatelů, dobu pobytu na stránkách e-shopu a adresu, ze které uživatelé na e-shop přistupují. Tyto informace využíváme ke zkvalitnění našich služeb.

Pokud bychom chtěli cookies využít pro cílení reklamy nebo je poskytovat třetím stranám, udělali bychom to pouze na základě souhlasu uživatele.

Stránky našeho e-shopu lze procházet v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

7. NEWSLETTER

Pokud poskytnete svůj email za účelem odběru newsletteru (buď společně s dalšímí údaji při nákupu či registraci nebo odesláním žádosti o jeho odběr přes newsletter box), bude email využíván také pro realizaci této služby. V rámci newsletteru budou zasílány pouze informace relevantní zboží a nákupu na ahinsashoes.cz.

8. PŘEDÁVÁNÍ DAT MIMO EVROPSKOU UNII

Všechna data obsahující osobní údaje jsou zpracovány v zemích Evropské unie, které se řídí stejným rozhodnutím Evropské komise o jejich zpracování a ochraně (GDPR).

9. AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVÁNÍ A PROFILOVÁNÍ

V průběhu doby, po kterou správce zpracovává osobní údaje, vyhodnocuje software na základě informací o aktivitě uživatelů jejich „profil“, který dále slouží ke zkvalitnění a zpřesnění služeb každému uživateli.


Reference

co říkají naši zákazníci ?

Novinky e-mailem: slevy, akce, inspirace

Odesláním e-mailu souhlasíte s našimi podmínkami

   

Barefoot boty / bosé boty / naboso

...je speciální kategorie obuvi konstruovaná tak, aby v ní mohly Vaše nohy fungovat co nejvíce jako naboso. Barefoot boty jsou lehké, flexibilní, s plným prostorem pro prsty a nemají žádný podpatek. Svoboda a radost pro Vaše nohy. Co více si přát?

Internetové stránky Ahinsashoes.cz využívají cookies za účelem zlepšení kvality a zajištění plné funkčnosti. Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich používáním (více informací). Souhlasím